Jääkiekko joukkueet

ParSport jääkiekko kiittää tästä kaudesta!

ParSport ishockey tackar för denna säsong!

 

LEIJONA-KIEKKOKOULU 

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu -07 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille.
Kauden aikana luistelemme ja leikimme. Ohjaajina toimivat koulutetut Leijonaohjaajat. Aikaisempaa luistelukokemusta ei tarvita.
Ota mukaan luistimet, kypärä (ristikolla), kaulasuoja (esim. poolopaita/haalarin kaulus) ja vesipullo.
Meiltä saat mailan, paidan ja paljon uusia ystäviä!
Kaikki lapset ovat vakuutettuja.

Harjoitukset alkavat Paraisten jäähallissa LOKAKUUSSA 2017. TERVETULOA! 

              Jääkiekkovarustekirppis Paraisilla (Facebook)

 

TIEDUSTELUIHIN VASTAA:

Saku Rantala

Sähköposti: saku.rantala(at)perkinelmer.com

 

LEJON-HOCKEYSKOLAN

Lejon-hockeyskolan ordnas för pojkar och flickor födda -07 eller senare.
Under året leker och spelar vi tillsammans. Som ledare fungerar utbildade Lejonledare. Du behöver inte kunna skrinna för att komma med. Ta med dig skridskor, hjälm (med galler), halsskydd (t.ex. en poloblus/halarens krage) och vattenflaska. Av oss får du en klubba, spelskjorta och många nya vänner.
Alla barn är försäkrade.

  Träningarna börjar i Pargas ishall OKTOBER 2017.    VÄLKOMNA!

Ishockeyutrustningsloppis i Pargas (Facebook)

 

Förfrågningar:

Saku Rantala

E-post: saku.rantala(at)perkinelmer.com


 

JUNNUKIEKON KUSTANNUKSISTA

Ekaluokkalainen ihailee Patrik Lainetta ja haaveilee, että hänkin olisi isona yhtä taitava kiekkoilija. Kun hän sitten kertoo vanhemmilleen, että haluaa aloittaa jääkiekon niin saa kieltävän vastauksen. Liian kallista ja aikaa vievää, on valittava toinen laji.

Edellä kuvattu tilanne saattaa olla tuttu monessa kodissa. Jääkiekko mielletäänkin usein hyvätuloisten perheiden lasten harrastukseksi. Isoissa seuroissa saattaakin joutua pulittamaan jopa satoja euroja kuukaudessa. Silti tämä taloudellisesti iso panostus ei kuitenkaan aina takaa peliaikaa tai että lapsesta tai nuoresta kasvaisi huippukiekkoilija. Huipulle pääsevät vain todella lahjakkaat yksilöt.

Jääkiekkoa voi harrastaa myös paljon pienemmillä kustannuksilla. Paraisten omassa jääkiekkoseurassa ParSportissa koko kaudesta saattaa selvitä samalla rahamäärällä, jolla isossa seurassa pelaa kaksi kuukautta. Lisäksi jäähalli on lähellä ja varusteet saa säilyttää hallilla. Varusteita löytyy käytettyinä edullisesti seuran omilta pelaajilta.

Kannattaakin ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueiden yhteyshenkilöihin ja kysellä harrastusmahdollisuudesta. Saatat yllättyä positiivisesti!

Milla Jakobsson/C-junnut