Taitoluistelu


 

Kausi alkaa tänä vuonna syyskuun alusta ja sitä ennen voi käydä kokeilemassa luistimien terää ohjatuilla keskiviikkojäillä 16, 23 ja 30.8. klo 18:15-19:30. Näille jäille ovat tervetulleita kaiken tasoiset sekä uudet että vanhat luistelijat! 

 

 

Sähköinen ilmoittautuminen

 

 


 

Alla kuvia kevätnäytöksestä 29.3.2015.
 

Ohjelmatapahtuma

Tunnelmia ohjelmatapahtumasta 1.3.2015

Kaikki osallistujat palkittiin mitalilla, diplomilla ja ruusulla.

Kiitokset luistelijoille, yleisölle, tuomareille ja järjestäjille!

Island Sparrows kilpaili aluemestaruuskisoissa Turussa 18.1.2015

Island Sparrows Elementtikilpailuissa

Island Sparrows avasi kilpailukautensa Elementtikilpailuissa!

 

Seuramme muodostelmaluistelun tulokasjoukkue, Island Sparrows, osallistui tiistaina 15.10. Kaarinan taitoluistelijoiden järjestämään elementtikilpailuun. Elementtikilpailussa esitetään yksi muodostelmaluistelun kuvio kerrallaan ja tuomarit antavat arvion kuvion suorituksesta.

Uusi upea kilpailupuku ja teemaan sopivat meikit päällä oli aika valloittaa Kaarinan jäähallin jää! Ensimmäisenä suoritettiin piiri, sitten blokki, rivi, läpimeno, mylly ja viimeisenä creative element, eli luova elementti. Ensimmäisten elementtien aikana joukkueen jännitys näkyi joukkueen suorituksesta, mikä laski kuvioiden pisteitä. Kun alun jännityksestä päästiin yli, suoriutuivat loput kuviot jo paremmin. Joukkue saikin huippuhyvät pisteet kolmesta viimeisestä elementistä! Tuomarit kehuivat upeasti liikkunutta myllyä, josta yleisökin antoi suuret aplodit. Valmentaja oli todella ylpeä upeasti luistelleesta joukkueestaan!

Nyt Island Sparrows suuntaa katseensa kohti marraskuun Porin kilpailuja! 

 

 

 

Muodostelmajoukkueissamme on vielä tilaa uusille luistelijoille! Lisää tietoa Muodostelmaluistelu -joukkueistamme