Et ole yksin / Du är inte ensam

 

On tärkeää, että urheiluseuroissa viestitään selkeästi toiminnan arvoista ja siitä mikä seurassa on ja ei ole sallittua. Väkivallan ja häirinnän ennaltaehkäisyssä on tärkeää, että seuran tai lajin johtohahmot ottavat aktiivisen roolin. Pitämällä näitä asioita esillä myös kannustetaan puhumaan. Pitämällä Et ole yksin-palvelua esillä antaa seura vahvan viestin siitä, ettei minkäänlaista epäasiallista käytöstä sallita.

Urheiluharrastuksesta saa parhaimmillaan iloa, onnistumisia ja hyviä ystäviä. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti. Et ole yksin-palvelua, soittaminen ja chattaaminen on sinulle aina ilmaista.

 

Idrott som hobby skall innehålla glädje, känslan av att lyckas och få goda vänner. Syftet i det gemensamma projektet mellan Befolkningsförbundet och finsk idrott är att garantera/främja allas rätt till att njuta av trygg idrott. Att alla blir bemötta jämställt och respektfullt. Du är inte ensam, gratis stöd via telefon eller chat.

 

Lisää infoa: https://etoleyksin.fi/                   Mera info: https://etoleyksin.fi/sv/

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.